Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023

ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΕΡΩΤΑΣ ΥΠΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ!

 

Βγαίνεις έξω και βλέπεις παρέες από αγόρια και κορίτσια μόνα τους κολλημένα στα κινητά τους.

Οι γυναίκες λένε ότι πρέπει οι άνδρες να πάνε να κάνουν το πρώτο βήμα , οι άνδρες λένε ότι οι γυναίκες έχουν σηκώσει ανάστημα κλπ κλπ. Βρε παιδιά μου ευλογημένα ! Αφήστε τις αντιπαλότητες και τον εγωϊσμό. Αφήστε στην άκρη τον ανταγωνισμό! Είτε είσαι άνδρας, είτε γυναίκα! Νιώθεις να χτυπάει η κάρδια σου για τον άλλον; Να πας να του το πεις χωρίς φόβο, αλλά με πάθος!

Γεμίσαμε μοναχικούς και ανέραστους ανθρώπους. . . Να ερωτεύεσαι δεν είναι αμαρτία, υγεία είναι ! Να χτυπάει η καρδιά σου και να τρελαίνεσαι για έναν άνθρωπο είναι υγεία ! Μακριά από ανέραστους, υποκριτές και κομπλεξικούς !

Άνθρωπο που έχει χιούμορ, ερωτεύεται και χορεύει μην τον φοβάσαι. Τις χαμηλοβλεπούσες να τρέμεις.

Δυστυχώς ενοχοποιήσαμε τη χαρά , την ευχαριστία και την απλότητα και αντί αυτών επιλέξαμε έναν ενοχικό θρησκευτικό εγκλωβισμό με ένδυμα την ψευτοταπείνωση.

Θεωρώ ότι ο κόσμος θα τελειώσει όταν οι άνθρωποι δεν θα ερωτεύονται πια κι όταν θα μιλάμε για καρκίνο δεν θα εννοούμε μόνο ένα σωματικό νόσημα αλλά και την μοναξιά. Φιλία και έρωτας υπό εξαφάνιση!

Ας σπάσουμε τα δεσμά! Ο Χριστός είναι έρωτας ! Είναι χαρά ! Όχι κακομοιριά !

Μην νιώθετε ενοχές για ό, τι γίνεται μέσα στην καρδιά σας. Υπάρχει λύση ! Καλέστε τον Χριστό και θα τα φτιάξει όλα ! Βάλε τον Χριστό ως φίλο , αδερφό ως γιατρό και συνοδοιπόρο. Ως Μαέστρο στο τραγούδι της ελευθερίας σου ! Let’s Start!

π. Σπυρίδων Σκουτής