Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023

ΚΑΛΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΑΚΟΥΣΕ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

 

kalanta peiraios

Κάλαντα και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια άκουσε σήμερα Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.Σεραφείμ, στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς στο «ΜΑΡΙΝΑΚΕΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ».

Μέσα στο εορταστικό κλίμα των ημερών, παιδιά από τα Εκπαιδευτήρια της Μητροπόλεώς μας επισκέφθηκαν τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας προκειμένου να του ευχηθούν, αλλά και να λάβουν τη ευχή του για τις ημέρες του Αγίου Δωδεκαημέρου.

Ο Γενικός Διευθυντής του Παιδικού Σταθμού και του Νηπιαγωγείου Δημήτρης Πετρούνιας, μαζί με τις παιδαγωγούς πρόσφερε ως ελάχιστο δώρο ευγνωμοσύνης στον Σεβασμιώτατο την πρώτη απτική αγιογραφία, που δημιουργήθηκε πανελληνίως, για άτομα με περιορισμένη όραση. Η εν λόγω καινοτομία αποτελεί μια εκ των πολλών δράσεων ευαισθητοποίησης που λαμβάνουν χώρα σε όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους από τα Εκπαιδευτήρια της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιά.

Ο Σεβασμιώτατος υποδέχθηκε με μεγάλη χαρά τα παιδιά των Εκπαιδευτηρίων της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, στα οποία ευχήθηκε από καρδιάς, προσφέροντας μαζί τις ευχές και τις ευλογίες του Χριστουγεννιάτικα κεράσματα και σοκολάτες.

Δείτε φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ.