Τρίτη 30 Ιουλίου 2024

ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ:Η ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΗ WOKE ΑΤΖΕΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ 2024

 

 

Με κατάπληξι και βαθύτατο παραπικρασμό παρακολουθήσαμε την έναρξι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 στο Παρίσι του Γαλλικού Νομικού Πολιτισμού της κοιτίδας του Διοικητικού Δικαίου και διαπιστώσαμε την «απεγνωσμένη» προσπάθεια των διοργανωτών να επιβάλουν με μια βλάσφημη για τον Χριστιανισμό αντιπαραβολική εξεικόνισι του μνημειώδους έργου του Ντα Βίντσι «Μυστικός Δείπνος» την δική τους εικονοκλαστική αναπαράστασι με τρανς άτομα.

Η Woke ατζέντα και τα κέντρα που την προωθούν «αγωνίζονται» να επιβάλουν παγκοσμίως την ανατροπή της ανθρώπινης οντολογίας και φυσιολογίας με την προώθησι των LOATKI+, ως δήθεν συμπερίληψι της διαφορετικότητας και ως θέμα ανθρωπίνων δικαιωμάτων που όμως δεν στηρίζονται στην μορφολογία του ανθρωπίνου σώματος, αλλά αντιθέτως είναι παράχρησι των σωματικών οργάνων και σαν φαλκίδευσι του ανθρωπίνου ερωτισμού που είναι το Ιερό εφαλτήριο ώστε να αποβαίνει ο άνθρωπος συνδημιουργός με τον Θεό.

Στην παράνοια λοιπόν της WOKE ατζέντας συστοιχήθηκε η πανηγυρική έναρξι των Ολυμπιακών Αγώνων, Παρίσι 2024.

Ο Ήλιος δεν έχει ανάγκη να επιβάλει την ύπαρξί του. Απλώς φωτίζει και θερμαίνει. Το σκοτάδι επιδιώκει την επιβολή του γιατί είναι αποκρουστικό. Αυτό διεπιστώθη και στο Παρίσι. Αλλά ότι κι αν μηχανευθούν, η μορφολογία και η φυσιολογία του ανθρωπίνου σώματος δεν αλλάσει και ο ανθρώπινος ερωτισμός, δημιούργημα της απείρου σοφίας του Θεού, εξαγγέλη με την πατρότητα και την μητρότητα την ομορφιά της ζωής απέναντι στην δυστυχία των LOATKI+. Ματαιοπονούν και ευτελίζονται.